Standort: Switzerland ÄndernSchließen

Training Schedule

Training Kursbeschreibung Kursort Landis+Gyr Kursbeginn Kursende Sprache Preis (exkl. MwSt)  
E570 Basics and Readout Download On Request English EUR 670.-
CHF 800.-
Anfragen
E650 Basics and Readout Download On Request English EUR 670.-
CHF 800.-
Anfragen
E650 Parametrization Download On Request English EUR 670.-
CHF 800.-
Anfragen
E850 Basics and Readout Download On Request English EUR 670.-
CHF 800.-
Anfragen
E850 Parametrization Download On Request English EUR 670.-
CHF 800.-
Anfragen
Metering Basics Download On Request English EUR 670.-
CHF 800.-
Anfragen
E350+E35C und E450 Grundlagen und Auslesung Download Zug 3 Mar 2020 3 Mar 2020 Deutsch EUR 670.-
CHF 800.-
Anmelden
E570 Grundlagen und Auslesung Download Zug 5 Mar 2020 5 Mar 2020 Deutsch EUR 670.-
CHF 800.-
Anmelden
E650 Grundlagen und Auslesung Download Zug 6 Mar 2020 6 Mar 2020 Deutsch EUR 670.-
CHF 800.-
Anmelden
Grundlagen Zählertechnik Download Zug 11 May 2020 11 May 2020 Deutsch EUR 670.-
CHF 800.-
Anmelden
E350+E35C und E450 Grundlagen und Auslesung Download Zug 12 May 2020 12 May 2020 Deutsch EUR 670.-
CHF 800.-
Anmelden
E650 Grundlagen und Auslesung Download Zug 13 May 2020 13 May 2020 Deutsch EUR 670.-
CHF 800.-
Anmelden
E650 Parametrierung Download Zug 14 May 2020 14 May 2020 Deutsch EUR 670.-
CHF 800.-
Anmelden
E350+E35C und E450 Grundlagen und Auslesung Download Zug 23 Jun 2020 23 Jun 2020 Deutsch EUR 670.-
CHF 800.-
Anmelden
E570 Grundlagen und Auslesung Download Zug 24 Jun 2020 24 Jun 2020 Deutsch EUR 670.-
CHF 800.-
Anmelden
E650 Grundlagen und Auslesung Download Zug 25 Jun 2020 25 Jun 2020 Deutsch EUR 670.-
CHF 800.-
Anmelden
E65C Kommunikationseinheiten und Einstellung Download Zug 26 Jun 2020 26 Jun 2020 Deutsch EUR 670.-
CHF 800.-
Anmelden

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close